Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/www/jeje-film.se/plugins/content/youtubeplugin/youtubeplugin.php on line 49

Justice League (2017)

Justice League samlar några av de största superhjältarna från DC, för att tillsammans stoppa den onda Steppenwolf som kommit ner för att erövra jorden.
Spännande, men det mest intressanta och spännande med filmen är, tyvärr som så ofta förr, vad som hänt bakom kulisserna och spekulationer på vad det kunde ha blivit, i stället för den ganska osammanhängande historia som vi fick presenterat.

Justice League

Add a comment

Läs mer

Rings (2017)

Samara är tillbaka, och den här gången har hon tagit steget vidare in i vår moderna tidsålder, och i stället för videoband använder hon nu smartphones och dator-spam för att sprida ut sina förhäxningar över ont anande tonåringar.
Annars är allt precis som i de två föregående Ring-filmerna. Bara utan de stora skådespelarna och utan en stor regissör bakom kameran.
Men skräcken är där och gör mig inte besviken.

Rings

Add a comment

Läs mer

The Mummy (2017)

The Mummy är Universals start på deras egen film-franchise "Dark Universe", och har Tom Cruise i huvudrollen.
Det är allt du behöver veta för att avgöra om du vill se filmen eller inte.
Det är ingen originell eller intressant film, och har inget unikt att berätta utan är tyvärr ett exempel på en film som saknar en riktig identitet och som är framtagen av filmproducenter som försöker göra något som publiken kommer att tycka om - i stället för att ha en egen historia att berätta av en filmskapare som har en passion för att berätta något originellt.

The Mummy

Add a comment

Läs mer

Beauty and the Beast (2017)

Skönheten och Odjuret är en av de stora Disney-klassiker, känd som den första animerade film att bli nominerad till en Oscar för Bästa Film.
Men jag känner mest till historien från TV-serien med Linda Hamilton och Ron Perlman.
Den hade mycket mera känslor och trovärdig historia, och med karaktärer som jag kunde engagera mig i. Den nya spelfilmen känns pretentiös och med mycket orealistiska karaktärer.

Skönheten och Odjuret

Add a comment

Läs mer

Läs mera här