Wonder Woman │ Trailer recension

Wonder Woman var en av ljusglimtarna från Batman v Superman, och därför skapades stort intresse för hennes solo-film, som kommer på biograferna i 2017.

Wonder Woman Trailer Recension

Efter en lite blek första trailer till Comic Con, minskade mina förhoppningar och jag är osäker på om det kan bli så storslaget som det borde.
Men så är det skönt att se, en längre och större trailer som bättre visar fram Wonder Woman och gör att det kan finnas anledning till att fundera på att se filmen i biografen trots allt.

Trailern startar med att visa Wonder Woman, eller Diana som hon också heter, i sitt rätta element och med häpnadsväckande snygga bilder visar upp hennes värld.
Det är vackert som ett vykort och precis som man kunde förvänta att ett amazon-landskap skulle se ut.
Men idyllen bryts av Chris Pine som kraschlandar och kräver räddning på stranden.

Jag har aldrig riktigt varit så imponerad av Chris Pine, men hoppas att han spelar rollen bra.
Det positiva är att hans repliker och scener i trailern fungerar fint, men det är svårt att kunna säga det baserat på en så liten del av filmen.

wonder-woman-trailer-2Gal Gadot är naturligtvis filmen stora stjärna och den som ska bära filmen.
Hon fungerar bra i actionscenerna och precis som i Batman v Superman, känns det inte som att hon bara är en modell som visar upp sig, utan hon engagerar sig och lägger själ och kraft i scenerna. Det ser bra ut och ger en förhoppningsfull känsla inför filmen.

När jag ser hennes scener i "nutiden" får jag en känsla av att jämföra hennes skådespeleri med Christopher Reeve i Superman - the movie.
Det är nästan samma spel i scenen med rånaren som prövar skjuta dem, och jag hoppas att hon känns lika äkta och rätt filmen igenom.

Actionscenerna i filmen är välkomponerade och det ser ut som det skall.
Jag känner inte så mycket till regissören, men det som jag kan se här ser lovande och bra ut.