SuperBowl 2014 Trailers

Superbowl 2014

SuperBowl XLVIII sänds i USA söndag 2 februari.
Men det är inte bara ett evenemang för sportnördar utan också en högtidsstund för alla filmälskare!

Det har närmast blivit en tradition att stora Hollywoodfilmer köper reklamplats och ofta släpper första trailer till sina stora sommar-blockbusters i samband med SuperBowl.

Och år 2014 har vi några riktigt härliga guldkorn att se fram till.

The Amazing Spider-Man 2 kommer med en ny trailer, och vi hoppas få se lite nya delar som inte var med i den tidigare trailern.
Kanske något om en tredje skurk, Green Goblin...?

Michael Bay har inte släppt så mycket information om kommande Transformers 4: Age of Extinction, men det ryktas att en trailer ska visas under matchen.
Förmodligen med Mark Wahlberg men kommer vi också att få se några av de så kallade "Dinobots"?

Disney har köpt två reklamplatser under matchen, men inte bekräftat exakt vad som kommer att visas.
Captain America-uppföljaren kommer helt säkert vara en av de, för att göra sista PR-rycket innan filmen har premiär, men den andra trailern förväntas vara en ny trailer till filmversionen av spelet Need for Speed.
Den filmen passar i alla fall väl in på målgruppen på publiken till SuperBowl.

20th Century Fox har inte bekräftat det, men det förväntas att en trailer för kommande X-Men: Days of Future Past kommer att finnas med bland de reklamplatser som Fox har köpt.
En annan klar möjlig film att få en trailer under SuperBowl är Dawn of the Planet of the Apes, som också den släpps av 20th Century Fox.

Men vad som saknas är tyvärr en första trailer till Guardians of the Galaxy...
Filmen släpps senare i 2014 men än så länge har vi bara sett mindre än en handfull stillbilder och en första trailer under SuperBowl kunde vara vad den filmen behövde för att starta hypen tidigt på året.
Regissören James Gunn har dock skrivit på Twitter:
For those of you asking about a gatg SuperBowl spot there will not be one but we will have something incredible awesome for you soon.
Lite tråkigt eftersom filmen verkligen hade behövt den exponeringen.

Ytterligare tråkgit är att vi inte kommer att få se någon ny trailer till Godzilla.
Teaser-trailern som släpptes fick mycket beröm och eftersom det inte är så länge till filmen har premiär hade det varit lägligt med en ny trailer under SuperBowl.
Men vi får hoppas att det kommer något nytt snart.

Avslutningsvis har Lionsgate köpt en reklamplats, och det förväntas att den kommer att innehålla en trailer till The Expendables 3.
Vi får se om det är några scener från filmen, eller om de bara släpper en ny version av den mycket lyckade teaser-trailern som kom i julas.